Passem comptes cada 4 anys

Cada quatre anys es celebren les eleccions municipals i aquesta Federació des del 2015, ha publicat el tríptic 'passem comptes'.


Passem comptes

Durant el mes d'abril i part de maig, aquest tríptic es repartirà, en paper, pels domicilis de Sant Quirze i també a la Fira d'Entitats que, aquest any, es celebrarà el proper 22 d'abril, al Parc de Les Morisques.

Donat que té un espai molt petit i és del tot impossible donar el màxim d'informació, hem cregut interessant anar desenvolupant, al llarg dels mesos de març, abril i maig per capítols, tots els temes que toquem.

Com sempre, recordar que aquesta Federació intenta ser el més pràctica possible i, obviar tot allò, que es refereix a la política i centrar-se, únicament i exclusivament, en els temes propis d'un municipi i els serveis que un Ajuntament ha de donar, o en el seu dia, va prometre que faria. Naturalment i com segur que ja haureu pensat, crítiques hem rebut de totes les direccions i, fins hi tot, se'ns va prohibir en una ocasió, repartir aquest tríptic, tenint que recórrer a la Junta Electoral Central, per tal de poder valorar la feina que s'ha fet en 4 anys i a la que, si més no, com a veïns tenim dret a parlar-ne el més objectivament possible