Capítol V - Habitatge

Les darreres construccions d’habitatge públic a Sant Quirze, es van fer l’any 2003.

Han transcorregut 20 anys sense millores en aquest tema, excepte les derivades de serveis socials i, per tant, hem perdut tot aquest temps i vulguem o no, una generació nascuda a Sant Quirze, no ha tingut cap oportunitat de continuar vivint al poble i ha fet cap, a altres poblacions, empeses pels alts preus del terreny.


Casa

En aquest com d’altres temes, tan sols hem vist fer plans, projectes i presentacions, just abans de les eleccions, però cap moviment de construcció que farà que, en pocs anys, vegem com el veïnat de Sant Quirze envelleix i seguim ancorats, en el nostre futur i no en els de qui han de ser el futur del poble.

Tots sabem que no és fàcil tirar endavant projectes costosos d’aquest tipus, però si som conscients que si no és amb l’ajut públic, no es podrà mai iniciar i que ben portat, el conjunt del veïnat no haurà de fer-se càrrec de la despesa que això pot representar.

Cases buides, propietats embargades per bancs, dret de tanteig, gestió del sol públic i d’altres modalitats, que es coneixen, però que no s'ha apostat per elles i el temps segueix corrent en contra nostre.

Una pena