El trencaclosques polític

13 JUN 2023

Després d’aquestes eleccions municipals, hem passat de tenir 5 partits polítics a l’Ajuntament, a tenir-ne 7: Cap amb majoria absoluta i amb pactes difícils d’aconseguir.

Realment les necessitats de Sant Quirze com a poble, precisen de tantes maneres de gestionar o de mirar cap el futur? Poden tots aquests partits i des d’aquí, donar resposta a problemàtiques globals, que ja estan legislades i que depenen de l’Estat o de la Generalitat?

votar

De moment passarem de 17 a 21 regidors, de 5 a 7 partits que rebran la subvenció municipal i que estaran representats a les diferents comissions municipals (de les que també es cobra) i per arrodonir-ho, caldran pactes de governabilitat que, amb gran probabilitat, es traduiran en més regidors a salari complert, sense comptar amb assessors que vindran d’altres indrets, on no han tingut la sort de sortir escollits. En resum, una bona mossegada al pressupost municipal, de la que informarem puntualment.

El nostre paper, com no podia ser d’una altra manera, és seguir 4 anys més, exigint, protestant, controlant i defensant drets, proposant millores i en definitiva, el que importa al veïnat, el dia a dia.

“Nou govern, vells problemes”