Així no!

2 MAI 2023

En relació a l’agressió patida per una àrbitra, durant un partit de futbol d’alevins, per part de l’entrenador de futbol de l’equip local, de Sant Quirze del Vallès, volem des de la representació de la FAV a la Mesa de l’Esport manifestar i denunciar:

La nostra preocupació expressada, reiteradament, a les reunions de la Mesa d’Esport, de la creixent violència, física, verbal i psicològica que envolta la pràctica del futbol i d’altres esports de competició, sobretot, dins dels equips d’infants i adolescents.


Fútbol

Reiterem la nostra proposta d’apartar de les lligues de competició, als nostres infants, per tal que, la pràctica esportiva, esdevingui un fet lúdic de joc, on gaudir i compartir, principalment, dins de les instal·lacions municipals.

Reprovem el greu i injustificable comportament de l’entrenador i demanem al nostre Ajuntament, una actitud ferma i decidida per apartar al presumpte agressor, del club de futbol del poble.

Veiem amb preocupació, com la violència dins de l’esport de competició, s’ha convertit en un problema sistèmic i endèmic, i que les autoritats no actuen decididament.