El Blau SQ, les coses es compliquen

15 JUN 2022

Ja ha transcorregut un mes des de l’obertura del cafè-teatre (diguem-ho així) el Blau SQ. Els veïns de la zona segueixen mobilitzats davant del soroll que genera, no tan sols el propi establiment, sinó determinats clients, que a altes hores de la matinada es dediquen a allò que saben fer, tombar senyals, tirar tanques, cridar, etc..
Mentre l’Ajuntament, excepte el primer dia, ha deixat de donar explicacions i es limita a amagar el cap sota terra com els estruços, no es contesten els escrits enviats i en definitiva, es mou més lent que “el caballo del malo”.
Mentre i perquè quedi clar a tothom, l’oposició municipal amaga també el cap sota terra, no fos cas de que el veïnat s’assabenti que, van ser ells (CiU, PSC i PP) qui al 2014 van concedir la llicència del cafè-teatre i del famós Waka Waka, que tants problemes ha portat darrerament.
A tot això el veïnat segueix organitzant-se, com bonament pot i a poc menys d’un any per les eleccions municipals, no trigarem en veure com molts polítics, trauran el cap de sota terra i faran seu l’èxit de la lluita veïnal.
Anem apanyats!!!

Estruç