poliesportiu

URBANISME

La reforma del poliesportiu

1 MAR 2021


L’any 2020 es va presentar el projecte que té previst l’Ajuntament, per dur a terme en el poliesportiu municipal. Es tracta d’un projecte de molta envergadura, amb un cost previst de 15 milions d’euros més IVA, que si tenim en compte que som un poble amb un pressupost d’uns 22 milions d’euros, per més que ho paguem a terminis, podem arribar a triplicar el deute municipal.
Si bé hi ha reformes que són lògiques degut el mal estat de les instal·lacions, n’hi han d’altres que teníem dubtes a l’hora de presentar al·legacions. Per aquest motiu, el mes de juny de 2020 vàrem sol·licitar a l’Ajuntament, poder consultar l’informe arquitectònic sobre el mal estat de la piscina actual.
A dia d’avui, 8 mesos després seguim esperant resposta, fins el punt de tenir que recórrer, al Síndic de Greuges i a la Comissió de Garantia d’Accés a la Informació Pública, mentre ja s’ha licitat el treball del projecte arquitectònic definitiu, sense que de moment, cap informe digui com es pagarà tot això.
Així doncs, queda palès que la transparència i el rigor a l’hora de fer els projectes, deixa bastant que desitjar i seria lamentable que, al final, sigui la Generalitat qui aturi la reforma, degut a la mala praxi de l’Ajuntament.