SOCIETAT

El Sant Quirze on vivíem: CAPÍTOL V - VIA PÚBLICA

1 JUN 2020Aquest és el capítol més problemàtic de tots, qui no té queixes de la via pública?

És el que veiem cada dia al sortir al carrer, forats d’arbres buits, llambordes que trontollen, trencades o que estan fora de lloc, carrers amb forats, voreres que patinen, herbes a les voreres, passos de vianants amb obstacles, etc... seria inacabable relacionar tot el que caldria millorar.

El que sí té un punt en comú, és que al llarg dels anys, cap govern municipal ha realitzat un pla a llarg termini, inventariant les mancances, millores o modificacions a realitzar i dividint la prioritat i el seu cost al llarg d’aquest temps.

Altres coses que es troben a faltar, són el control rigorós de l’obra que s’ha realitzat (compliment del sol·licitat i estat en que ha quedat), la manca de manteniment del mobiliari públic (un exemple clar, els bancs del carrer) i la lentitud exasperant en la que es contracten les obres. Un clar exemple el tenim en les voreres de Mas Duran, on després de mesos de queixes, el mes d’abril del 2019 es va trobar la solució i un any després, encara està per aplicar, malgrat que el seu cost és totalment assumible.

Al moment de començar la pandèmia, estàvem realitzant un mapa amb tota la problemàtica de la via pública i ens hem quedat a mig fer-lo, (aquí podeu trobar un exemple) i com no, comptem amb el vostre ajut per a completar-lo.