Federació d'Associacions de Veïns de Sant Quirze del Vallès
Propera reunió - Masia Can Feliu:   

VIA PÚBLICA
Si caus, la culpa és teva
26 ABR 2017

Com molta gent es coneixedora, existeixen voreres a Sant Quirze, especialment a Mas Duran i a Sant Quirze Parc, que els dies d’alta humitat i/o pluja, són veritables pistes de patinatge i que en alguns casos, han acabat amb els ossos de ciutadans del poble per terra.
Ara, davant un nou cas, en que una veïna ha patit una greu caiguda, l’Ajuntament contesta entre d’altres raonaments, que segons una sentència del Tribunal Supremo de Madrid: “...constituye deber todo ciudadano prestar la debida atención y cuidado a las circunstancias de la via durante la deambulación”, en dues paraules, SI CAUS, LA CULPA ÉS TEVA.
No entrarem a valorar els raonaments jurídics sobre el pagament o no d’indemnitzacions, però el que està totalment fora de lloc, és que traspassin la responsabilitat al veí i més, quan l’Ajuntament reconeix que és coneixedor de que el paviment és lliscant i que malgrat que es van fer proves l’any 2015 en el paviment, un any i mig després encara no es pot valorar, doncs no s’ha fet cap prova al respecte. Per acabar-ho de rematar, cap dels governs municipals anteriors, va moure un dit per solucionar aquesta problemàtica.