Federació d'Associacions de Veïns de Sant Quirze del Vallès
Propera reunió - Masia Can Feliu:   

TRANSPORT PÚBLIC
Aglomeracions als ferrocariils
14 SET 2016

D'un temps ençà, a les hores puntes del matí i degut a la major quantitat d'usuaris del ferrocarril, viatjar en direcció a Barcelona, s'ha convertit en una carrera d'obstacles, on en el millor dels casos, has de viatjar 45 minuts dret.
Aglomeració és la paraula que defineix millor la situació i que amb el final de l'estiu i coincidint amb unes obres de remodelació a l'estació de Sarrià, han fet que es suprimeixin 4 serveis en hora punta, així com el tren que sortia directament de Sant Quirze.
Se'ns demana que no utilitzem el cotxe, per la contaminació i l'embús que genera, mentre que l'opció que se'ns ofereix a canvi, deixa molt que desitjar i sembla que, el fet que ens costi menys que utilitzar un vehicle privat, valgui per fer viatjar a la gent en unes condicions força lamentables.
Darrerament, hem vist als polítics inaugurar les noves estacions de Sabadell i anunciar que ben aviat, entraran de noves en servei.  Més usuaris, hauria de significar més trens i més freqüència de pas, però com malauradament hem pogut viure a Sant Quirze, amb el servei d'autobús a Terrassa i a l'Hospital, tot el que depengui dels polítics es quedarà en una foto i en un parell de frases oportunistes i glorioses.
Recordin, doncs, els usuaris del tren, quan facin les enquestes sobre el funcionament del transport públic de contestar: beeeeeeeeeeeeeee