FEDERACIÓ D'ASSOCIACIONS DE VEÏNS DE SANT QUIRZE DEL VALLÈS
 
Tancar
 
MESUREM LA RADIACIÓ DE LES LÍNIES ELÈCTRIQUES
   

Periòdicament, realitzem mesuraments de la radiació de les línies elèctriques. No és una feina fàcil, doncs apart de necessitar un aparell especial i calibrat, les mesures cal fer-les de diferents maneres i extreure'n la mitjana de totes elles.
Hem de recordar que la legislació europea al respecte, marca un límit màxim de 100 µT (microTesla), encara que molts països han fixat un límit màxim d'1 µT per les vivendes.
A Sant Quirze els darrers anys, s'han edificat les cases allunyades d'aquestes línies, però existeixen determinats punts, com ara Los Rosales, l'Avinguda Pladellorens i el carrer Fleming, on les línies estan sobre o a tocar de les cases.
També caldrà que recordem i seguirem recordant, les grans promeses fetes per l'Ajuntament al respecte del soterrament, les fotos de propaganda, les imatges d'un Sant Quirze sense línies i que de moment, han quedat de nou en una presa de pèl.
Segons el pla realitzat per l'Ajuntament, aquest any 2014 s’havien de realitzar les licitacions de les obres i de moment, ni tan sols la Generalitat recull, en el pressupost 2014, els diners per soterrar-les i els que tenia l'Ajuntament, se'ls va gastar en altres temes.

 
Veurem què més ens prometen al respecte, a les eleccions municipals del 2015.
  Consultar els mesuraments de radiació de les línies.
 
blog comments powered by Disqus