FEDERACIÓ D'ASSOCIACIONS DE VEÏNS DE SANT QUIRZE DEL VALLÈS
 
Tancar
 
BOADILLA DEL MONTE DE SANT QUIRZE

Un estudi de l'empresa catalana de geomarketing AIS, situa a Sant Quirze en el vuitè lloc d'ingressos familiars, més elevats de l'Estat Espanyol.

Amb un total de 2.730 €/mes uns 180 menys que Boadilla del Monte (el primer de la llista) i uns 800 més que la mitjana de l'Estat, Sant Quirze ha saltat a les pàgines dels diaris econòmics aquesta setmana.

Què hi ha de cert en tot això? quin serà el nostre futur? perdrem l’essència de poble i passarem a ser una munió d'urbanitzacions?

De moment entenem l’interès més desinteressat de polítics i constructors, però és el que volem? o potser volem quelcom més?

Molts problemes tenim a l'agenda, com l'aeroport, les línies elèctriques, el preu disparat de l'aigua, el fràgil ecosistema de Galliners, el deficient transport públic a altres poblacions, etc...

Caldrà que li donem, doncs, una volta a tot plegat i pensem en quin tipus de poble volem per viure i per conviure. A les nostres mans està el nostre futur, tan sols cal que ens posem d'acord i el fem realitat, això sí, amb el permís de l'autoritat que de ben segur té uns altres plans per nosaltres.

 
blog comments powered by Disqus