FEDERACIÓ D'ASSOCIACIONS DE VEÏNS DE SANT QUIRZE DEL VALLÈS
 
Tancar
 
LO MILLORET DE LA CLASSE POLÍTICA

Llegim a la premsa que el jutge, ha decidit mantenir com a imputat al Sr. Jordi Huguet, com a responsable d'Adigsa, per les irregularitats en els expedients, canvis d'empresa, de dates, etc...
Caldrà que recordem a la ciutadania que el Sr. Jordi Huguet, l'any 2006 va ser imputat pel cas Adigsa, posteriorment va formar part de l'empresa municipal MoiaFutur, on va estar encausat per presumptes delictes comptables a l'empresa i per fi, l'any 2009 de la mà de l'actual alcaldessa de Sant Quirze (CiU) és nomenat gerent d'Urbanisme i com qui no vol la cosa, adjudica els estudis d'unes obres, a un despatx d'arquitectes del que ell era soci.
Per si fora poc, denúncia al Diari de Sant Quirze, perquè les seves opinions “atempten al seu honor”. Algú ha fet el càlcul del que ens ha costat mantenir aquest senyor des del 2008 al 2013? Quins altres tripijocs ens haurà deixat com a record, de tan fructífera relació que ens va imposar la nostra alcaldessa?
A la vista està que a Sant Quirze, sembla que arrepleguem lo milloret de la classe política que no volen la resta d'ajuntaments.

   
  Font: Registre Mercantil, Diari de Manresa, Societat Catalana d'Ordenació del Territori, Ajuntament Sant Quirze.
 
blog comments powered by Disqus