FEDERACIÓ D'ASSOCIACIONS DE VEÏNS DE SANT QUIRZE DEL VALLÈS
 
Tancar
 
PISOS DE DESPROTECCIÓ SOCIAL
   

Darrerament se'ns ha anunciat el proper sorteig de pisos de protecció oficial de Mas Duran III. Un cop d'ull als requeriments i als preus, ens donen una idea de la poca protecció que representa i la reflexió que caldrà fer, si volem que els nostres fills i les famílies que ho necessitin, pugin trobar el seu lloc a Sant Quirze.
Entre el munt de papers i certificats que es sol·liciten, trobem alguns de curiosos com "escriptura del pis on viu actualment (en cas de viure amb familiars o a precari)", fotocòpia del contracte de treball i les tres últimes nòmines i certificat de retencions d'IRPF (en el cas dels autònoms).
El preu dels lloguers no inclou les despeses de comunitat i en el millor dels casos els preus són:

situació
metres quadrats
preu lloguer
planta baixa
69 m2
625 €
primer pis
55 m2
528 €
segon pis
45 m2
448 €
tercer pis
55 m2
525 €

A tot això caldrà afegir, tenir entre 18 i 35 anys i que el lloguer a pagar no sobrepassi el 40% del salari net mensual, amb el que ni els mileuristes poden accedir als pisos.
Per rematar-ho el preu s'incrementa amb l'IPC anualment i sí o sí als 6 anys ja no es renova el contracte.
Protecció oficial?
Això sí, si pot pagar 200€ més al mes, podrà estar de lloguer en un pis particular de 117 m2 a Mas Duran, amb dret a piscina, sense despeses de comunitat, amb pàrking i sense que l'incrementin l'IPC cada any.

 
blog comments powered by Disqus