FEDERACIÓ D'ASSOCIACIONS DE VEÏNS DE SANT QUIRZE DEL VALLÈS
 
Tancar
 
SANCTI QUIRICI DEL MONTE GALLINARIO
   

Algú ha intentat seguir la senyalització de Sant Quirze?
Quan entrem al centre del poble per Pau Casals, trobem un senyal que ens indica per on anar a l’Ajuntament, al Casal d’Avis i a la Residència Assis. Si seguim aquestes indicacions, acabem per arribar a la Ronda Arraona, on l’únic senyal existent s’ha perdut d’aquests tres destins. Solució? Parar i preguntar.
Amb una mica de sort i tornant a preguntar, aconseguirem arribar a l’Ajuntament, però a la Residència Assis, ja són paraules majors.
Qui no ha vist alguna vegada un camió TIR donant voltes per la rotonda de l’Estació a la recerca d’un polígon mal senyalitzat?
Una altra de les gimcanes preferides dels transportistes, són les urbanitzacions on trobar un carrer o algú que sàpiga on està  és un miracle, sense menysprear l'esforç de l’Ajuntament en la col·locació dels noms d'alguns carrers, en direcció contrària al sentit de la marxa.
Darrerament el consistori està enfeinat en demanar a Google, que canviï el topònim de San Quirico de Tarrassa pel de Sant Quirze, però el cotxe de Google és incapaç de trobar l’Ajuntament i amb gran probabilitat, ens acabaran anomenant Sancti Quirici del Monte Gallinario com fa 600 anys.

 
 
blog comments powered by Disqus