FEDERACIÓ D'ASSOCIACIONS DE VEÏNS DE SANT QUIRZE DEL VALLÈS
 
Tancar
 
TARGETA VIP (Veuràs Incrementar la Paperassa)

No acabem de sortir de l'enrenou del canvi d'horari del bus B8, que ja en tenim un altre sobre la taula.
Segons ens comunica un veí del poble, va estar fent aportacions a la deixalleria fins a un total de 13, que segons la normativa, té un descompte del 20% al rebut de les escombraries.
Al consultar la web, veu atònit com han desaparegut 3 aportacions, de les que té justificant. Presenta una reclamació a l'Ajuntament que al poc temps (cosa rara) li contesten que té raó i que tot esdevé arrel d'un error informàtic, que no es preocupi que li arreglaran, per tal de que li constin les aportacions correctes.
Uns mesos després arriba el rebut i com era d'esperar, no es reconeix el descompte corresponent: de nou nova instància i aquesta vegada, l'Ajuntament, ni li contesta.
Sembla ser que hi han unes 300 persones afectades amb tot això, però quina ha estat la resposta de l'Ajuntament? "que passin els afectats per l'Oficina d'Atenció al Ciutadà i li arreglarem".
No es podia haver fet d'ofici aquesta regularització? Al  cap i a la fi, són diners mal cobrats per l'Ajuntament i els ciutadans, no tenim tot el dia per anar a fer instàncies i menys, per un error de l'Administració.
Què diu la pàgina web al respecte? " Els meravellosos descomptes que fan amb la targeta VIP al poble".
I és que viure a Sant Quirze, té les seves avantatges, almenys així ho afirmen els polítics de torn, doncs a ells els hi va molt bé; la resta de ciutadans mentre tant, seguirem fent burocràcia innecessària inventada per uns polítics mediocres als que sens dubte, els importem ben poc.

 
blog comments powered by Disqus