FEDERACIÓ D'ASSOCIACIONS DE VEÏNS DE SANT QUIRZE DEL VALLÈS
 
Tancar
 
DE VERGONYA
   

De vergonya cal catalogar l'actuació de l'Ajuntament amb el tema del canvi d'horari del bus B8.

Caldrà que siguem coneixedors de que fins el 7 d'octubre, dia en que va entrar el nou horari, el nostre Ajuntament no va publicar res a la seva web, ni a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà en sabien res, tan sols uns cartells enganxats a les parades, anunciaven aquest canvi.

El mateix dia 7, l'Ajuntament publica a la seva web, que feia un any i mig que estava fent al·legacions a la Generalitat, per tal de negociar el nou horari, a qui li va dir? als usuaris potser?

Vergonyós! ho saben fa un any i mig i ni tan sols han tingut la decència de publicar-ho uns dies abans d'entrar en funcionament i per si fora poc demanen als usuaris que expliquin el seu cas. Aquest és el respecte que es mereixen els usuaris?

Caldrà que sapiguem també que el responsable de tot això, és el regidor pel PSC, Sr. Antoni Rebolleda que això és tot el que sap fer.

Cada vegada més se'ns va omplint l'Ajuntament de marginats polítics, amiguets del partit, buscadors de cotitzacions màximes de la Seguretat Social, aprofitats i al cap i a la fi, gent que ens ve demostrant la seva incapacitat de fer les coses com cal.

Veurem què ens expliquen a les eleccions municipals, de lo bé que ho han fet tot.
 
Quina vergonya!!!
 
blog comments powered by Disqus