FEDERACIÓ D'ASSOCIACIONS DE VEÏNS DE SANT QUIRZE DEL VALLÈS
 
Tancar
 
SERRA DE GALLINERS EN PERILL
   

Si ja es fràgil de per sí l'equilibri ecològic entre la Serra de Galliners i les poblacions que l'envolten, ara i de la mà de l'Ajuntament de Sant Quirze s'intenta aprovar una modificació del Pla Urbanístic que permetrà reconvertir, en espais forestals i d'interès ecològic, les antigues masies en establiments de restauració i hotelers... tal i com ho senten, així de clar.

Es necessària? es generen llocs de treball a Sant Quirze? per generar llocs de treball, tot si val? que passa amb els accessos a aquestes masies? algú ha previst l'increment d'usuaris i el conseqüent perill d'incendi a l'estiu?

A les darreres eleccions municipals varem escoltar frases com: "Protegirem la serra de Galliners", "aconseguir que el sector de Serra Galliners esdevingui zona de especial protecció per a Sant Quirze", "Cuidar la natura".

En que ha quedat tot això? en paper mullat. Fa pocs dies denunciàvem en que havien quedat les promeses de les vinyes a Sant Quirze, tala d'arbres a Galliners i posterior abandonament.

Ara amb aquesta modificació, afavoriran l'interès d'uns pocs a càrrec del pressupost de tots, tant sols cal donar-li un cop d'ull a la llista de propietaris de les finques que es poden beneficiar d'aquesta modificació.

I la roda tornarà a començar d'aquí al 2015 amb les eleccions municipals, més promeses electorals acabaran amb la destrucció del poc patrimoni que tenim.

A ells els hi és igual i a vostè?

   
 
blog comments powered by Disqus