FEDERACIÓ D'ASSOCIACIONS DE VEÏNS DE SANT QUIRZE DEL VALLÈS
 
Tancar
 
LA FIRA DEL MUSSOL I PARTICIPACIÓ CIUTADANA
   
  S'ha rebut d'Alcaldía una comunicació convidant-nos a la fira del Mussol i més concretament a l'acte que tindrà lloc dissabte vinent, amb l'entrega de premis.

Donat que la nostra Federació ha estat exclosa per voluntat de l'Ajuntament, de qualsevol subvenció i d'altres serveis als que podem accedir, us annexem la nostra resposta a tant sorprenent invitació.
   

Benvolguda senyora,

Li agraïm de tot cor que s’hagi recordat de la Federació d’Associacions de Veïns de Sant Quirze, a l’hora de convidar-nos a l’Aplec del Mussol. Com a entitat veïnal, som els primers que ens plau que al poble hi hagi actes i celebracions d’aquest tipus.
Ara bé, el que ens costa d’entendre, és que ens enviï la invitació i, per altra banda, ens hagi classificat d’entitat de segon ordre, a fi i efecte d’excloure la Federació de Veïns, de qualsevol tipus de subvenció, i que ens hagi negat el segon pagament d’una subvenció concedida, sense ni tan sols dir-nos el per què, tal i com legalment està obligada a fer, i que hàgim tingut d’acudir al Síndic de Greuges, en nombroses ocasions, perquè vostè ni tan sols es digne a contestar els nostres escrits.
Som coneixedors que s'ha reservat per a vostè, la competència de participació ciutadana, per tal de poder manipular les associacions que pel motiu que sigui li facin alguna crítica.
Ara ens convida a l’Aplec del Mussol. Li agraïm la invitació i animem als veïns a participar al mateix, però entengui que no acudirem com a Federació, quan el seu únic propòsit, és que la “fotito” per publicar al   Des“Informem” quedi més lluïda.

Cordials salutacions

   
 
blog comments powered by Disqus