FEDERACIÓ D'ASSOCIACIONS DE VEÏNS DE SANT QUIRZE DEL VALLÈS
 
Tancar
 

POLÍTICA, HONRADESA I MENTIDA A SANT QUIRZE

Assistim aquest dies a un constant bombardeig de notícies derivades de corrupció, que afecta a personatges públics i a polítics, molts d’ells no gaire lluny de casa nostra.
Mentre a Sant Quirze veiem com plega el Regidor d’Economia Sr. Vidal (CiU), per desavinences amb el seu grup polític,  tot dient: “Sempre he pensat que jo sóc un catòlic de moral calvinista. Ja sabeu que la moral calvinista, és implacable respecte la mentida i l’honradesa, sobretot en el servei públic”.

Mentida, honradesa? Per què no ho explica? Per què els polítics no paren de dir que treballen pel bé públic i ja ningú se’ls creu?

Preguntem als nostres polítics, a veure si algun ens pot contestar a les següents preguntes:

  • Per què es nomena Cap de Territori, a una persona que surt d’un judici per corrupció i al poc temps d’estar a Sant Quirze, la Fiscalia el torna a acusar per assignacions fetes en projectes del nostre poble? Realment és una persona amb honradesa? o potser la mentida ve de la mà dels qui l’han anomenat Cap de Territori?
  • Per què es nomena Inspector de Policia Local, al caporal de la Guàrdia Urbana  de Badalona, sense tenir ni els cursos ni les capacitacions que preveu la Llei? Potser és l’honradesa del Cap de Recursos Humans de Sant Quirze (ex caporal també, de la Guàrdia Urbana de Badalona i membre del PSC de Molins de Rei)? o potser és la mentida  de qui va decidir crear el lloc de treball de Cap de Recursos Humans i anomenar a tan “honrat” personatge?
  • Per què l’alcaldessa necessita d’un Cap d’Alcaldia per a governar? és incapaç de fer-ho per sí sola? o potser és que el Cap d’Alcaldia és l’ideòleg de CiU a Sabadell i així perpetua la gran mentida que vivim a Sant Quirze?
  • Per què en els darrers anys hem vist nomenar “honrats” ciutadans com funcionaris, que fins i tot no complien els mínims legals per ser-ho? potser era la mentida de qui va decidir fer-ho, saltant-se qualsevol llei que digui el contrari.
  • Per què el butlletí municipal Informem i òrgan d’informació del govern local de torn, s’ha assignat a l’empresa del Sr. Esteve Escuer, honrat membre de CiU a l’Ametlla del Vallès i acusat per la Fiscalia Anticorrupció en el cas Palau de la Música? per què seguim amb la mentida d’assignar pressupost a la revista com si publiquéssim els 11 números, quan en realitat no és així?
  • Per què el govern municipal no és transparent i els governants de torn, enlloc de gestionar es dediquen a manar? és que no són honrats els comptes municipals? o potser és que constitueixen una gran mentida?
  • Per què cap escrit i/o sol·licitud dirigida a l’Ajuntament no és contestada ni a nosaltres, ni al Síndic de Greuges? és potser perquè l’Ajuntament ha signat un conveni amb el Síndic i així poder mentir millor?

I així un llarg etcètera en el que l’únic amb el que acabaríem, seria amb la paciència dels veïns i veïnes.

Estem farts de que els polítics s’omplin la boca, com ara és el cas de Sant Quirze, de paraules com dedicació al bé públic, honradesa i sacrifici, quan sabem tots que això no és així i que el seu únic interès, és no tornar a treballar del que treballaven, cobrar el que ells mateixos s’assignen i afavorir als amics del partit, que pel motiu que sigui ja no manen a un altre municipi, tot plegat una gran mentida i una falta d’honradesa.

De moment nosaltres per dir el que pensem, ja ens hem quedat sense part de la subvenció de l’any 2011 i se’ns cataloga com a Entitat de segon ordre, per tal de no poder demanar subvenció del 2012. La mentida continua i les entitats, tan sols servim o per fer botifarrades o sortir a les fotos que després utilitzaran els polítics de torn, per tirar-se floretes i pregonar, als quatre vents, lo honrats que són.

Sr. Vidal sigui honrat i expliqui’ns als veïns i veïnes on està la mentida, ens ho mereixem.

 
blog comments powered by Disqus