FEDERACIÓ D'ASSOCIACIONS DE VEÏNS DE SANT QUIRZE DEL VALLÈS
 
Tancar
 
PUJADA DEL REBUT DE L'AIGUA FINS A UN 69%

 

La pujada serà d’un mínim del 14,54% fins a un 69,81% en el preu de l'aigua i el que més ens sobte,  és l'augment de les quotes de servei, entre el 14 i el 36%.
Recordarem que pel càlcul de la quota de servei, CASSA presenta els seus comptes a l'Ajuntament i aquest li aprova l'augment. No farem ara una lliçó de com es calcula, però el que sí està clar, és que el sistema és totalment injust, prima el malbaratament que pugui fer CASSA, no és eficaç i com diu l'interventor municipal "un any més s'aconsella modificar el contracte".
I que s'ha fet des de la sequera del 2008? RES

Coneixíem, doncs ja ve de lluny, el desinterès general dels regidors de CiU i PSC, envers a aquestes i d'altres preocupacions dels quirzetencs, (estan molt ocupats en les seves coses) i tampoc ens ha sobtat que el PP s'afegeixi a aquest desinterès, al veure com votaven a favor de la pujada de les tarifes, quan un dels seus regidors, mentre formava part del govern municipal 2009, va manifestar: "des del PP creiem que aquest sistema s’ha de canviar." I no han canviat res, ni han fet res per canviar-lo
 

Recordar per últim, que CASSA ha incomplert els horaris de la seva oficina d'atenció al client, que tenien pactats per contracte i ni tan sols l'Ajuntament ho sabia. Li han descomptat aquest benefici que ha tingut?
Així estan les coses, els pocs que continuem treballant o no hem tingut que marxar a Alemanya a fer-ho, seguirem pagant els salaris d'aquests grans "gestors de lo públic" o com els definia fa un segle Pio Baroja "els que viuen gràcies a que els demés no saben".

 
Consulta les noves quotes
 
blog comments powered by Disqus